0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Тостер STS 2606WH

SENCOR Тостер STS 2606WH

1190 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

2 отвора за две лепчиња
Три во едно функции:
– загревање (со индикаторско светло)
– нагло прекинување на оерацијата пред завршување на времето
– одмрзнување на пецива (со индикаторско светло)
Тајмер – 7 нивоа на печење
Автоматско исфрлање на лепчето и гасење по завршување на операцијата
Автоматско центрирање на печењето
Функција за високо подигање за помали парчиња леб
Сад за трошки за полесно чистење
Anti-slip ногарки
Должина на кабел: 85 cm
Моќност: 750 W
Димензии (Ш x Д x В): 259 x 154 x 177 mm
Тежина: 0.89 kg
Напон: 220–240V, 50/60Hz
2 години гаранција

0