0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Термобокал SWK 1501GR

SENCOR Термобокал SWK 1501GR

990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Боја: бела/зелена
360° ротирачки конектор
Интегриран грејач
Максимален капацитет 1.5 литри
Приклучна сила: 2000 W
Постоље со место за сладирање на кабелот
Високо квалитетна метална плоча
Филтер за бигорот
Индикатор за нивото на вода од двете страни
Прозор за нивото на водата
Автоматско или мануелно иклучување
Заштита од прегрејување кога апаратот е вклучен без вода
Автоматско исклучување при вадење од постоље
Автоматско исклучување кога водата е загреана
On/off прекинувачње кога водата е загреана
On/off прекинувач
2 години гаранција

0