0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

930 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Стаклена подлога за лесно чистење
Појачано сигурносно стакло (5 mm)
Елегнатен дизајн (21 mm)
Мери до 150 кг (точност до: 100 g)
4 сензори за прецизно мерење
Функција за автоматско активирање
LCD екран (74 x 28,5 mm)
Измерената тежина стои 10 секунди на дисплејот
Индикатор за истрошена батерија или прекумерна тежина
Напојување: 1 литиумска батерија CR2032 (вклучена)
Мерење на телесни маснотии – NO
Мерење на вода во телото – NO
Меморија – NO
2 години гаранција

0