0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Пегла SSI 8710VT

SENCOR Пегла SSI 8710VT

1790 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Боја: виолетова
Приклучна сила : 2400 W
Лесно полнење на транспарентен резервоар за вода (волумен од 200 ml)
Континуирана контрола на температурата
Систем за самочистење за отстранување на минерални депозити
Континуирано излегување на пареа: 25 g / min
Пареа на пареа: 120 g / min
Должина на кабелот за напојување: 3 m
Димензии (должина × ширина × висина): 290 × 125 × 145 mm
Функција за капење-спречување на загадување на вода на ткаенините
Вертикална опција за пареа
Steam Boost
Континуирана регулација на излезниот пар
Копче за прскање
Контрола на температурата
Индикатор на температура
2 години гаранција

0