0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Одвлажнувач за воздух SDH 1020WH

SENCOR Одвлажнувач за воздух SDH 1020WH

12590 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Абсорбирана влага 10 l / 24 h
Моќност: 340 W
Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
Оперативна температура 5 °C – 32 °C
Подесувачки степен на влага 35–85 % по 5 %
За простории до 31 m2
Тивка работа
Автоматски контролен систем
Електронски контролен панел
Контролен систем на канистер – Автоматски прекин со работа кога канистерот е полн
Филтер кој се отстранува и мие
Auto-Restart ако дојде до прекин на струја
Defrost автоматска функција
Еколошки фреон R290
2 години гаранција

0