0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Машинка за шишање SHP 211SL

SENCOR Машинка за шишање SHP 211SL

650 ден

Опис

Опис

Сечило од нерѓосувачки челик
Подесување на сечилото
Подесување на должината за шишање
4 додатоци
Додатен прибор:
– четкица за чистење,
– ножици,
– чешел,
– масло за подмачкување
Нелизгачка површина
Кука за закачување
Димензии 59 x 54 x 187 mm
Тежина 480 g
Напојување: 230-240 V,50 Hz, 7W max.
2 години гаранција

0