0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

2590 ден

Опис

Опис

Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
Склоплив
Стабилизатор на храната (129 x 84 мм) со пинови за држење на храната и лизгање додека се сече
Опција за отстранување на стабилизаторот за режење на поголеми парчиња храна
Одвојувачки делови за полесно чистење и миење
Интегриран заштитник за прстите
Механизам за безбедност на деца
Место за складирање на кабелот
Нелизгачки ногарки
Моќност 100 W
Димензии (ШxДxВ): 339 x 246 x 206
Димензии кога е склопен (ШxДxВ): 339 x 109 x 206
Тежина: 1.98 kg
Материјал: Пластика
Подесување на агол
Боја – Бела
Тежина – 2 kg
2 години гаранција

0