0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > SENCOR Фигаро за коса SHS 7401WH

SENCOR Фигаро за коса SHS 7401WH

1390 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

2 температури
Копче за ладен воздух
Индикаторско светло
3 додатоци кои се менуваат
Штипки за виткање (дијаметар 18 mm, работна површина 115 mm)
Округла четка (дијаметар 20 mm, работна површина 95 mm)
Голема округла четка (дијаметар 31 mm, работна површина 110 mm)
Брзо и лесно заменување на додатоците
Заштита од прегревање
Моќ 1000 W
Тип – Фигаро со врел воздух
Варијабилна температура
Сребрена боја
2 години гаранција

0