0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 BL

ISKRA Рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 BL

3590 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Моќност: 600 W
Циклонска технологија
Лесно празнење на садови
3 прилози
Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
Должина на кабел: 4,5М
Енергетска ефикасност: A +
Просечна годишна потрошувачка на енергија: 19,9 kW
Класа на ефикасност на вшмукување со тепих: Е.
Рециркулација на прашина: Е.
Ниво на звук: 80 dB (A)
Боја: црна
Димензии (mm): 280 (D) x 180 (Š) x 480 (V)
Тежина: 1,65 kg
2 години гаранција

0