0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Плинско решо OR-401

ISKRA Плинско решо OR-401

2490 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Вкупна топлинска снага: 5.85 kW
топлинска снага: 0.95 kW / 1,40kW / 1,40kW / 2,10kW
Големина на млазник: Ø 0,50 мм / 2x Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm
Големина на пламеник: дијаметар 50 mm / 2 x 65 mm / 75 mm
Приклучок за гас: 8 mm
притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37
Капак за заштита од ветер и прашина
Димензии на пакување (во mm): 500 (H) x 546 (Ш) x 88 (D)
Тежина: 3,68 кг
Бруто тежина: 4,18 кг
2 години гаранција

0