0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Плинско решо OR-301

ISKRA Плинско решо OR-301

1990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Вкупна излезна топлина: 4.45 kW
Топлинска моќност: 0.95kW / 1.40kW / 2.10kW
Големина на млазницата: Ø 0,50 mm / Ø 0,60 mm / Ø 0,65 mm
Големина на горилникот: Ø 50 mm / Ø 65 mm / Ø 75 mm
Приклучок за гас: Ø 8 mm
Тип на гас: течен нафтен гас G30
Категорија на гас: I 3B / P, I 3+
Притисок (mbar): 30, 28-30 / 37
Заштитна обвивка: анти-прашина / анти-прашина
Безбедност: бр Димензии на кутијата (во милиметри): 370 (V) x 620 (W) x 85 (G)
Нето тежина: 3,68 кг
Бруто тежина: 4,18 кг
2 години гаранција

0