0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Плинско решо OR-201

ISKRA Плинско решо OR-201

1790 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Вкупна топлинска снага: 3,5 kW
Топлинска снага: 1,40kW / 2,10kW
Големина на млазници: Ø 0,60 мм / дијаметар 0,65 mm
Големина на пламеник: дијаметар 65 mm / 75 mm
Приклучок за плин: Ø 8 mm
притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37
Капак за заштита од ветер и прашина
2 години гаранција

0