0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

ISKRA Пегла SL 8822

2490 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Пегла на пареа за алишта

Моќност: 2800W
Напон: 220-240V, 50Hz
Капацитет на канистерот за вода: 350 ml
Керамичка површина
Испуштање на пареа
– вертикално
– нормално: 15-25 g/min
– интензивно: 0.3-1 g/tlak
Прскање вода
Термостат
Не се создава каменец
Заштита од капење
Функција – самочистење
Автоматско исклучување
Гумирана рачка
Димензии: 310x124x156 mm
Тежина: 1.45 kg
Должина на ел. кабел: 1.9 m
Дозер
2 години гаранција

0