0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Конвекционен ростер KP 618

ISKRA Конвекционен ростер KP 618

3490 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Напон: 220-240V~50/60Hz
Моќност: 1200W-1400W (max)
Подесување тајмер (од 1 мин. до 60 мин.)
Подесување температура (од 60°C до 250°C)
Халогена лампа со вентилатор
Индикатор за вклучено (црвено) и за греење (зелено)
Стаклен капак и сад со капацитет 12 L
Димензии пакување (mm): 362 (D) x 362 (Š) x 235 (V)
Нето тежина: 7 kg
Бруто тежина: 7,5 kg
Додатоци:
• ниска мрежа за печење
• висока мрежа за печење
• рачка за капак
2 години гаранција

0