0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Калорифер FH 06

ISKRA Калорифер FH 06

990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W.

Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување.

Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
Моќност: 2000W
Моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
3 функции на дува: ладно, топло, жешко
Автоматско зачувување на топлина
Заштита од топлина: автоматски
Безбедност: заштита од прегревање
Термостат:  да
2 години гаранција

0