0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Калорифер FH01AKT

ISKRA Калорифер FH01AKT

890 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W.

Се одликува со три функции кои го испуштаат ладен, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување.

Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

Напон: 220V-240V~50/60Hz
Моќност: 1800W-2000W
2 јачини: 1000W – 2000W
3 функции на дување: ладно, топло, жешко
Функција за одржување на топлина
Заштита од превртување
Заштита од загревање
Термостат
Индикатор
Должина на кабел: 1,5m
Димензии на кутија (mm): 220 (Д) x 145 (Ш) x 270 (В)
Нето тежина: 0,9 kg
Бруто тежина: 1,2 kg
2 години гаранција

0