0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Електрична сабјеста пила ERO IE-RS710

ISKRA Електрична сабјеста пила ERO IE-RS710

4890 ден

SKU: 3830042567486 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Напон: 220-240V ~ 50Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 0 – 2500 min-1
Должина на движењето – 20 mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 115 mm
– железо – 3 mm
Прибор (пили):
– 1 пила за дрво
– 1 пила за метал
2 години гаранција

0