0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Eлектрична машина за цепење дрва LS8000B

ISKRA Eлектрична машина за цепење дрва LS8000B

49900 ден

SKU: 3830042567042 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Сила на цепење: 80 kN (8T)
Должина на дрво: max. 500 mm
Дијаметар на дрво: min. Ø80 mm – max. Ø350 mm
Цепење: 470 mm
Брзина на дополнување: приближно. 0,038 м / сек
Брзина на враќање: приближно. 0,163 м / сек
Хидраулично масло: 2.5L
Хидрауличен притисок: 30 MPa (300 bar)
Моќност на моторот: 3,0 kW S6 40%
Напојување: 400V AC / 3N + PE / 50 Hz 5.2A
Димензии на кутијата (во мм): 570 x 440 x 1080mm
Тежина на машината: прибл. 110 kg
Нето тежина: 113 kg
Бруто тежина: 122 kg
2 година гаранција

0