0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Електрична косилка за трева QT3040

ISKRA Електрична косилка за трева QT3040

7990 ден

SKU: 3830042569220 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

Моќност: 1600W
Напон: 230-240V ~ 50Hz
Максимална ширина на сечењето 5 позиции: 400 mm
Прилагодлива висина на сечење: 25-65 mm
Волумен на корпа за трева: 45l
Пластично куќиште
2 година гаранција

0