0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Електрична дувалка за лисја DT2250A

ISKRA Електрична дувалка за лисја DT2250A

2990 ден

SKU: 3830042562283 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Одлична електрична дувалка за лисја,
со високи преформанси и квалитет.
Исчистете го вашето двориште со леснотија

Моќност – 3000 W
Напон – 220-240 V ~ 50 Hz
Брзина во слободен од (вртежи) – 8000-15000 rpm
3 функции – дување, вшмукување и дробење
Максимален проток на воздух – 13,2 m3 / min.
Максимална брзина на дување – 270 km / h
Капацитет на вреќата – 35 lit.
Размер на мелење / дробење – 10:1
Должина на кабелот – 35 cm
Потенциометар за прилагодување на брзната
Додатна цефка за продолжување на предниот издув
Прерамка за носење на рамо
2 година гаранција

0