0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Бензинска моторна пила PN4500-6 16″

ISKRA Бензинска моторна пила PN4500-6 16″

7990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Моќна и компактна моторна пила, со 16″ (406 mm) меч.
Зафатнина на моторот – 45,8 cm3
Воздушно ладење
Излезна моќност – 1,6 kW
3000 rp/m слободен тек
Кап. на садот за гориво – 550 ml
Кап. на садот за масло – 260 ml
Погонски чекор – 325 ” (8255 mm)
Тежина – 5,4 kg
2 година гаранција

0