0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Бензинска моторна пила ERO IE-GC370

ISKRA Бензинска моторна пила ERO IE-GC370

8990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Зафатнина на моторот – 37 cm3
Номинална излезна моќност: 1.2 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1
Резервоар за гориво – 310 ml
Резервоар за моторно масло – 180 ml
Должина на меч – 355 mm
Погонски чекор: 9525 mm (3/8″)
Тежина – 6 kg
2 година гаранција

0