0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Бензинска моторна пила ERO IE-GC254

ISKRA Бензинска моторна пила ERO IE-GC254

8490 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Зафатнина на моторот -25,4 cm3
Номинална излезна моќност: 0,9 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1
Резервоар за гориво – 310 ml
Резервоар за моторно масло – 180 ml
Должина на меч – 30,5 mm
Погонски чекор: 9525 mm (3/8″)
Тежина – 4,22 kg
2 година гаранција

0