0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > ISKRA Бензинска моторна пила ERO IE-GC580

ISKRA Бензинска моторна пила ERO IE-GC580

12490 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Зафатнина на моторот – 58 cm3
Номинална излезна моќност: 2.15 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1
Резервоар за гориво – 550 ml
Резервоар за моторно масло – 260 ml
Должина на меч – 457 mm
Погонски чекор: 8.255 mm (.325″)
Тежина – 5,5 kg
2 година гаранција

0