0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA TJUSIG Закачалка

IKEA TJUSIG Закачалка

990 ден

Опис

Опис

Ширина: 60 cm
Длабочина: 4 cm
Висина: 8 cm
Материјал: челик, полипропиленска пластика
Боја: црна

0