0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA TEODORES Стол

2590 ден

SKU: 503.509.39 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 46 cm
Длабочина: 54 cm
Висина: 80 cm
Ширина на седиштето: 40 cm
Длабочина на седиштето: 37 cm
Висина на седиштето: 45 cm
Издржливост: 110 kg
Боја: зелена
Материјал: челик и полипропиленска пластика

0