0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA TARNO Столица

IKEA TARNO Столица

1490 ден

SKU: 900.954.28 Категорија: Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина на столица: 39 cm
Длабочина на столица: 40 cm
Висина на столица: 79 cm
Висина на маса: 70 cm
Ширина на седиште: 39 cm
Длабочина на седиште: 28 cm
Висина на седиште: 45 cm
Материјал: дрво и челик
Столот се преклопува и зафаќа помалку простор за складирање

0