0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA TARNO Маса и 2 столици

IKEA TARNO Маса и 2 столици

4490 ден

SKU: 593.124.10 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина на маса: 54 cm
Должина на маса: 55 cm
Висина на маса: 70 cm
Ширина на столица: 39 cm
Длабочина на столица: 40 cm
Висина на столица: 79 cm
Висина на маса: 70 cm
Ширина на седиште: 39 cm
Длабочина на седиште: 28 cm
Висина на седиште: 45 cm
Материјал: дрво и челик
Столот и масата се преклопуваат и зафаќаат помалку простор за складирање

0