0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA TARENDO Mаса

3590 ден

SKU: 990.004.83 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 67 cm
Дoлжина: 110 cm
Висина: 74 cm
Материјал: иверка и челик
Боја: црна

0