0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA SUNDVIK Креветче

IKEA SUNDVIK Креветче

8490 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Должина: 125 cm
Ширина: 67 cm
Висина: 85 cm
Ширина на основа: 60 ​​cm
Должина на основа: 120 cm
Макс. тежина: 20 kg
Основата се спушта, а едната страна може да се отстрани кога детето ќе порасне
Основата може да ја поставите на две висини
Дизајнот овозможува добар проток на воздух, така што бебето ќе спие поудобно

0