0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA SKUBB 6 Кутии

790 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

14 х 14 х 13 cm (две кутии)
28 х 14 х 13 cm (две кутии)
28 х 28 х 13 cm (две кутии)
Материјал: 100% полиестер, полипропиленска пластика

0