0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA RENBERGET Стол

4290 ден

SKU: 203.394.20 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина на стол: 59 cm
Длабочина на стол: 65 cm
Максимална висина: 108 cm
Ширина на седиште: 49 cm
Длабочина на седиште: 42 cm
Максимална висина на седиште: 50 cm
Минимална висина на седиште: 38 cm
Тестиран со 110 kg

0