0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA POANG Детска фотелја

IKEA POANG Детска фотелја

2990 ден

SKU: 393.379.11 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 47 cm
Длабочина: 60 ​​cm
Висина: 68 cm
Седиште, ширина: 38 cm
Седиште, длабочина: 36 cm
Седиште, висина: 25 cm
Перница: 100% памук
Полнење: 100% полиестер
Oквир изработен од излиен слоевит дрвен фурнир од бреза
Рамка за седиште: челик

0