0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA POANG Фотелја

IKEA POANG Фотелја

6590 ден

SKU: 392.407.87 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 68 cm
Длабочина: 82 cm
Висина: 100 cm
Ширина на седиште: 56 cm
Длабочина на седиште: 50 cm
Висина на седиште: 42 cm
Материјал: рамка од бреза
Боја: светло беж

0