0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA PELLO Фотелја

IKEA PELLO Фотелја

4290 ден

SKU: 500.784.64 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина на фотелја: 67 cm
Длабочина на фотелја: 85 cm
Висина на фотелја: 96 cm
Ширина на седиште: 55 cm
Длабочина на седиште: 50 cm
Висина на седиште: 37 cm
Материјал: дрвена рамка од бреза, рамка на наслон од челик, 100% полиестер и памук

0