0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA NOLMYRA Фотелја

IKEA NOLMYRA Фотелја

3690 ден

SKU: 102.335.32 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 64 cm
Длабочина: 75 cm
Висина: 75 cm
Ширина на седиште: 59 cm
Длабочина на седиште: 46 cm
Висина седиште: 40 cm
Материјал: 100% полиестер, брезов фурнир и челик
Боја: сива

0