0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA NEIDEN Кревет

5490 ден

SKU: 592.486.12 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Должина: 205 cm
Ширина: 95 cm
Со вклучен латофлекс
Душекот не е вклучен
Материјал: дрво

0