0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MULIG Закачалка

IKEA MULIG Закачалка

990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 99 cm
Длабочина: 46 cm
Висина: 151 cm
Максимална тежина до 20 kg
Материјал: челик, полипропиленска пластика

0