0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MOLTE Канцелариски стол

IKEA MOLTE Канцелариски стол

1690 ден

SKU: 202.927.76 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Тестирано со: 110 kg
Ширина: 40 cm
Длабочина: 42 cm
Макс. висина: 73 cm
Ширина на седиште: 39 cm
Длабочина на седиште: 36 cm
Минимална висина на седиште: 38 cm
Макс. висина на седиште: 51 cm
0