0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA MILLBERGET Стол

6990 ден

SKU: 903.394.12 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Тестирано со: 110 kg
Длабочина: 65 cm
Макс. висина: 123 cm
Ширина на седиште: 52 cm
Длабочина на седиште: 45 cm
Миним. висина на седиште: 45 cm
Макс. висина на седиште: 58 cm
Тркалата се дизајнирани за меки подни облоги
Ткаенина: 100% полиестер

0