0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA MICKE Биро

3690 ден

SKU: 202.447.47 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 73 cm
Длабочина: 50 cm
Висина: 75 cm
Материјал: иверка
Боја: темно-кафеава

0