0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MAMMUT Детска маса

IKEA MAMMUT Детска маса

2190 ден

SKU: 603.651.67 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Должина: 77 cm
Ширина: 55 cm
Висина: 48 cm
Материјал: полипропиленска пластика
Боја: црвена

0