0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MAMMUT Детско столче

IKEA MAMMUT Детско столче

1190 ден

SKU: 403.653.71 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 39 cm
Висина: 67 cm
Длабочина: 26 cm
Длабочина на седиште: 26 cm
Висина на седиште: 30 cm
Материјал: полипропиленска пластика
Боја: бела

0