0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MAMMUT Детска табуретка

IKEA MAMMUT Детска табуретка

690 ден

SKU: 203.823.24 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 35 cm
Висина: 30 cm
Дијаметар: 30 cm
Тестирано со: 35 kg
Материјал: ПВЦ
Боја: жолта
Погодна за надворешна употреба

0