0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA MALM Фиокар

2790 ден

Опис

Опис

Ширина: 40 cm
Длабочина: 48 cm
Висина: 55 cm
Длабочина на фиокa: 43 cm
Материјал: иверка
Боја: бела

0