0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MALM Фиокар со 6 фиоки

IKEA MALM Фиокар со 6 фиоки

9900 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 80 cm
Длабочина: 48 cm
Висина: 123 cm
Внатрешна ширина на фиоките: 72 cm
Внатрешна длабочина на фиоките: 43 cm
Материјал: иверка

0