0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MALM Кревет 140×200 cm

IKEA MALM Кревет 140×200 cm

11590 ден

SKU: 002.631.00 Категории: , , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Должина: 209 cm
Ширина: 156 cm
Висина на горна носечка даска: 100 cm
Висина на долна носечка даска: 38 cm
Погоден за душек со димензии: 140 х 200 cm (не е вклучен)
Материјал: дрво (даб)
Кон креветот не е вклучен латофлекс

0