0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA MALA Табла за цртање

IKEA MALA Табла за цртање

2190 ден

SKU: 500.210.76 Категорија: Ознака:
Опис

Опис

Одлична занимација за најмалите, практична табла за цртање 2 во 1
Едната страна е наменета за цртање со креда, а другата е наменета за пишување со маркери кои се бришат
Должина: 43 cm
Ширина: 62 cm
Висина: 118 cm
Препорачливо за деца поголеми од 3 години

0