0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA LUROY Латофлекс 90×200

IKEA LUROY Латофлекс 90×200

1790 ден

SKU: 901.602.11 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Димензии: 90 x 200 cm
Mатеријал: летви-буков и брезов фурнир
Трака: полипропилен

0