0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA LUROY Латофлекс 80×200

IKEA LUROY Латофлекс 80×200

1690 ден

SKU: 301.602.09 Категории: , , Ознака:
Опис

Опис

Димензии: 80 x 200 cm
Mатеријал: летви-буков и брезов фурнир
Трака: полипропилен

0